Bröstmjölle

Oooom jag var trött imorse på väg till skole? Njae asså jag bara råkade vara en sekund ifrån att inte hinna gå av pendeln pga djupsömn. Och hoppsan, på spårvagnen råkade jag bara  glömma att gå av på rätt hållplats... Annars har det väl vart som vilken onsdag som helst,  kryddat med lite extra regn och storm. Förresten, det är väl onsdag idag?


Kvällens djupa funderingar:
1. Hur det känns att ha en liten bebbe som suger bröstmjölk ur tuttis på en.
2. Hur det skulle kännas att älska sig själv.

En gammal favvo

Mirre i ett nötskal för nåt år sen.. Pjamasluffarchill säger jag bara!

Ny vecka "Woooho!"

Skitmåndag. Vaknade upp med världens ångest, sket i skolan... Sen upptäckte jag att datorn hade pajjat och aaallt var borta. Bråkade sönder med mami och ah.. fin dag helt enkelt! Försöker plugga nu. Känner mig sämst :) Helgen var nice. Partey i fredags fram till typ morgonen, dagen där på hade jag en av mina mest hemka bakfyllor. FYYYFAN jag säger bara det. Kunde inte ens röra mig. Sängliggandes till kanske 19 å sen drog jag iväg för gött filmhäng.

Denna vecka lär jue slakta sönder mig om jag ska gå efter magkänslan . . .

Peace

.


Lär dig.

MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN
MAN KAN INTE LITA PÅ NÅN


~


 


Två stycken halvjobbiga saker:

  1. Sova på pendeln.
    Ja, eftersom att jag numera pluggar i Norrköping och bor i Linköping så måste jag jue såklart ta mig dit på något vis och det går oftast till såhär: Buss>Pendel>Spårvagn men ungefär en dag i veckan kan jag åka buss istället för pendel. Men till saken. Det som är halvjobbigt med detta är att jag oftast är sådär zombie-död-vandrande-lik-trött när jag åker så jag brukar oftast slumra till, vare sig jag vill inte. Det jobbiga med det är att jag för det första, flertalet gånger vaknat av mina egna stön i form av "mmm" och typ "ahhhh". När jag vaknar till så tycker jag personligen att det är lite pinsamt... Folk lär ju tro att jag drömmer värsta heta sexdrömmarna innanför ögonlocken, vilket jag faktiskt inte brukar göra på pendeltåget vad jag vet. En till jobbig sak som händer när jag somnar är att jag ofta sprattlar till. Ah, ett litet ryck tänker du men nej - Jag snackar om riktiga fisksprattel här. Benen flyger och galloperar fan åt alla möjliga håll. Detta brukar jag självklart också vakna av. Jag undrar vad den som sitter bredvid brukar tänka... Den tredje saken som jag lyckligtvist faktiskt har sett många andra människor göra är när mitt huvud faller åt sidorna eller rakt fram, eller jag kanske ska säga ner... Jag lyckas sällan hitta en skön position för mitt huvud. Det vill verkligen aldrig sitta där det ska.
  2. Köpa chips.
    Ok, vem vet inte att jag älskar chips och köper flera påsar i veckan? Jag överdriver inte när jag säger att jag är beroende. Men det var ingen nyhet, right. Grejjen med det här är i alla fall att jag tycker att det har börjat bli lite sådär halvjobbigt att köpa chips på ICA som ligger ungefär tre meter från min port. Eller okey, jag har tänkt på det här rätt länge om jag ska vara ärlig men det är inget som hindrar mig eftersom att mina enooorma sug kan ta över hela världen. Men det som är jobbigt med detta är att 1. ICA är litet. 2. Inte alls många kassörskor. 3. Både mami, bror och jag handlar onyttigheter där varje dag. 4. Jag vet att de har lagt märke till mina colaburkar och chipspåsar. Jag känner det på mig. Jag ser det! Tycker det börjar bli lite halvjobbigt. Och lite kul. Visst att kassörskorna inte tänker på det i mer än kanske två sekunder men ändå, jag känner mig så sjukt tjock och mobbad för detta! De måste ju tro att jag inte gör annat än att käka chippe fifan...

Oho.


Lika stökigt som i min skalle...

Händer då?

Hej, jag heter Mirre och har GROVA koncentrationssvårigheter. Har dessutom en arm som håller på att domna bort. Fick plötsliga utslag så jag chansade på en salva och hoppades på att den skulle hjälpa, ok? Mitt ena öga är mindre än det andra och jag gnuggar ansiktet med en handduk. Jag skrek ganska mycket i skolan idag och på torsdag har jag ett dödligt svårt psykologiprov. Tänkte varva ner, lugna mig och sedan försöka att läsa en sida eller två. Studsar för tillfället upp och ner  med mitt lilla lilla öga och min tunga arm slängandes lite överallt.


Annars? Inte så mycket. Hatar vardagslivet lite mer än vanligt bara!

Sims

Jag har tänkt på en sak i några dagar nu. Hur kommer det sig att det spelas Simsmusik i både Halv 8 hos mig och Ensam mamma söker?! Det är den där musiken som spelas när man bygger hus och inreder. Jag undrar verkligen hur det kommer sig, jag måste veta?! Eller har jag drömt?

Blev dösugen på att spela Sims nu bara för det... Fan att jag inte har det längre :(((((


Det var bara det.

Helgen är slut fifan

Det är söndag och jag har så mycket ångest att jag har ont i magen. Vilken härlig söndag, VERKLIGEN ASNICE!!! Helgen har vart rätt fin. Riktigt värd utgång i Nkpg i fredags med gött häng. En mindre fin grejj var att en cpsnubbe kastade öl över hela min tröjja... Tror ni jag gick därifrån utan att ha gjort nått tillbaka? MOHAHA neheru, han fick öl rinnandes över hela hans feta skalle som ett tack. Wiiiie, fint...

Ajja orkar inte, dricker cola och hoppas att livet ska bli lite finare.

Musik från himlen


Somnar om 2 sek...

Frukost & nytt med Hoff, snart skola . . . Slutar fyra och har ett fucking jävla prov och läxförhör. Skjut mig.


Bullfitta!

Kunde inte låta bli att flina för mig själv när jag råkade läsa "Bullfitta!" istället för "Bullfest!" på ICAkassörskans t-shirt alldeles nyss när jag var nere och handlade... Det var en jobbig situation eftersom jag var tvungen att kolla på hennes bröst där trycket satt flera gånger samtidigt som jag bet mig i lappen och såg jätte busig ut när jag betalade.

Hej, jag är en flitig bloggare.

Hemma tidigt från skole idag. Mmmm soft, mycket soft. Har 4859389 läxor, 958395 saker jag ligger efter i och 4985395 prov. Ser ni? Det går inte ens å räkna ihop skiten, SÅ mycket äre! Nae asså nu blire å ta tag i det där... Innan det blir som... det brukar. Studiedag både torsdag och fredag? SOFT ELLER?? Jooevars, det kan jag säga annat om. Då blir det festpepp! Måste köpa ett nytt tangentbord. Har ett sånt där grått/vitt med feta knappar som sticker upp ungefär 5 meter ifrån plattan eller vad man nu ska säga... Å man blir typ hörselskadad av ljudet när man knapprar. Men vem har cash till det då? Neh inte äre jag iaf. Fast det är egentligen inte det viktigaste jag behöver köpa. Har en hel lista på grejjer jag behöver. Menmenmen vad ska man göra... Imorrn ska jag nog på bio å se en svensk fim. Minns dock verkligen inte vad den heter. Inte I rymden finns inga känslor iaf, den har jag redan sett. Asmysig film!


Mmm ja jo ne, nu kom det hit några gubbar som ska kriga mot alla flugor som bor har torterat våran lägenhet... Fresh


Ska måla klart tangiset någon dag, lär jue ändå inte köpa nåt nytt menar jag . . .


Morgonglaset är det bästa glaset!

HALLÅHALLÅHEJHEJ
Måste fetdissa en grejj bara;
Nämligen att jag inte längre kan ta mitt mjölkglass det första jag gör när jag öppnar kylen när jag vaknat.
Sömnpillrenas bittra smak gör så att mjölken smakar kukanus asså!
Det är så synd eftersom att jag älskar mjölk. Särskilt morgonälsklingsglaset!

Jajja, tur att kaffet inte smakar skit iaf! Det smakar fan himmel idag :)

Höstig lördag



Tjoo. Gick upp runt 12, ingen feber idag! Käkade en god frulle och föööörsökte plugga lite... Läste lite rubriker dvs. Eh ja men det där provet kommer nog gå jättebra... o så. Funderar på vad jag ska göra med denna lördag. Klockan är redan över tre. Skulle vilja befinna mig i Stockholm idag. Mitt i city med en go polare, solsken, kaffe och cigg på en nice uteservering. Vore inte helt fel. Men men istället sitter jag här och ruttnar bort i mitt stökiga rum. Neh, dusch nu sen fånga dagen. Peace

RSS 2.0