Tja, du var la fräsig!

På söndagskvällar passar det bra att störa sig på irriterande å fula ord tycker jag, så därför vill jag dela med mig av två stycken som toppar listan just ikväll:

  • Fräsig
    Pleeeease! Sluta använda det här vidriga och klatchiga ordet! Hur störigt är det inte? Eller är det bara jag? "Oh Mirre, kolla den här fräsiga tröjjan! Jättefräsig ju, kolla!!" Okey.. Jo, men den var sjukt fräsig. Verkligen.
  • La
    Slösurfade runt lite och upptäckte en från Linköping som skrivit la ungefär tre gånger i kanske två meningar. Ungefär såhär: "Hej, det var la länge sen! Jo, jag mår la bra. Hur mår du själv? Det som hände sist var la tråkigt du!" WHY???


Dagens goda!

Satt å käkade frukost med sån där vidrig ångest. Dålig sömn, ingen skole och bajs på allt bara! Vipps så dimper det ner ett tjockt brunt kuvert i brevis.. Till mig! Sötaste farmor har skickat en påse gott te till mig ifrån Stockholm. Drack det till frulle varje dag när jag var var där och blev typ såld på det. Även ett sött litet brev kom med. Haha ohh, det gjorde min dag.

"Sköt om dig väl, tänk positivt, ät frukt och grönsaker så går allt så mycket lättare."


Mjölle duvet

Tjooo.. Har inte mycket på hjärtat såhär på kvällskvisten. Kan väl berätta att jag efter en asnice utekväll igår, drömde om MJÖLK hela natten.. Det resulterade att jag imorse, bakis som en röv, hällde i mig sammanlagt 1,5 liter jävla mjölk. Glas efter glas oh fyfan vad jag njöt.


Det är jag som är Skrivstilskungen!

Bestämde mig för att plugga runt åttasnåret, men öppnade boken nu bara några timmar senare.. Slöbläddrade lite och upptäckte mitt i allt denna vackra sida i mitt ordentliga skrivblock! Om jag inte missminner mig nu så är det från en sån där mordisk pluggishdag på bibblan för ett tag sen. Min fråga är..

Vem kallar sig själv för Skrivstilskungen egentligen?


05:06

Morgonmorgon, ingen idé att gå å lägga sig tror jag . . .
Stuart little börjar nu så det är chill! HAN ÄR SÅ GULLIGSNUTTIMUTTILUTTI <3 KOM TILL MAMI NU!!



Jag stänger av nu.

Vidriga jävla liv.
När ska man få en sån där typ fanvadbraalltgår!-grejjsimojjs? Jag väntar men den kommer aldrig verkar det som. Lovet börjar ta slut och jag har inte pluggat nånting. Bra jobbat där. Festat som en iddi och vart i Stockholm en sväng. Lämnade gamla skiten hemma och fyllde på med ny skit. Härliga tider . . . Ska aldrig mer försöka laga något som är trasigt. Jag har nog lärt mig det nu. Träffade iaf världens bästa människa, Anna. En heldag som innehöll resturangbesök, ölhak och lite annat gott. KVALITET. Fått kloka råd från bästaste farmor. Massa snack och lite för mycket fika.. Bästabästa farmor. Resten sket sig ganska rejält. Farsan.. Ja vad ska man säga. Hopplöst fall.

Ska sluta öppna mig för folk. Det går ju också åt helvete. Skiter i allt nu. För övrigt hade jag en asnice kväll igår. Asbra röjj och mycketmycket sprit. Så det ska va. Blir repris idag igen. Pallar inte vara nykter. Tror jag prec påmindes om all förlorad sömn.. Trötttröttrtötrttrtötörtörötrötrtörötrörötörtledsenpajj


MENMENMEN
Dusch å partylistan på nu så kör vi (!!!!!!!!!!!!) ...


~

C-r-r-r-r-r-a-z-y-i-m-i-n-s-k-a-l-l-e-a-a-a-a-h-h


Min glamorösa nattfika

Jaha.. Då har morsan för första gången köpt färdigskivad ost. Vad tycker vi om det egentligen? Jo, det är jue väldigt praktiskt framförallt.. Det går snabbe, jag slipper ramla omkring i vårt stökiga kök i jakt efter en osthyvel och jag tror även att jag sparar minst en minut på detta. Men samtidigt så är den vanliga osten mycket godare.. Den här ostisen är lixom lite mesig i smak; men som sagt väldigt praktisk, smart och smidig. Om jag ska dra en slutsats så tror jag nog att jag kör på den färdigskivade ett tag till. Kanske tills jag tröttnar och finner min gamla ostvän igen. Jo, så får det bli.



RSS 2.0